Main menu

Ski-Doo Summit X 850

Summit X 850 är lätthanterliga, följsamma, kraftfulla mountainskotrar som gör dig till ett med de snötäckta vidderna..

Ski-Doo Summit SP E-TEC 154"

Mer nöje för mindre ansträngning. Förmågan att åka till platser du aldrig trodde var möjliga. Carva dig mellan träden där dina kompisar tvekar. Möjligheterna är dina när du väljer en Summit SP snöskoter.

Ski-Doo Renegade 900 ACE

Renegade Adrenaline 900 ACE

Att göra ett val innebär att eliminera alternativ. Men tänk om båda alternativen är roliga och spännande? Vad händer om du vill ha adrenalinkicken av att dra iväg på ett slingrande spår OCH friheten av att slingra dig genom terrängen? Då finns det bara ett alternativ: kör en Renegade Adrenaline 2014 med rMotion-fjädring och REV-XS eller REV-XR-plattform.

Ski-Doo Renegade 600 ACE

Renegade Sport är den perfekta skotern för föraren som vill ha allt. Snabb, lyhörd ledkörning. Stor gupphanteringskapacitet. Bra prestanda i djupsnö genom sin långa matta. Och stort värde-för-pengarna.

Ski-Doo Grand Touring 600 ACE

Grand Touring Sport 600 ACE

För förare som vill lägga många mil bakom sig med en kamrat, men ändå betala ett lågt pris, är Grand Touring Sport det bästa valet. De kommer att uppskatta den enkla manövreringen och komfortfunktioner som bl.a. extra vindskydd.

Ski-Doo Tundra LT 600 ACE

Tundra LT 600 ACE

Denna skoter drar full nytta av ett lätt men ändå starkt REV-XU-chassi, teleskopisk framfjädring och ett ledat 154 tums drivband för att enkelt flyta genom djup pudersnö. Perfekt för både arbete och fritid.

Övriga modeller

Genom samarbeten med andra snöskoteruthyrare har vi tillgång till även andra modeller.

Kontaktuppgifter

Ring: 070-248 51 00

E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adress: Box 159, 912 23 VILHELMINA

Diplomerad

Njaka - Diplomerad snöskoteruthyrare

Vi är Diplomerade snöskoteruthyrare. Läs mer om vad det innebär här »

Hyra Snöskoter i Vilhelmina

Hyr din snöskoter av Njaka! Vi har nya Ski-doo för uthyrning i Vilhelmina och Vilhelminafjällen. Vi kan även hyra ut 4-hjulingar, ATV samt ett flertal skotrar av andra märken.

Ska du hyra snöskoter i Vilhelmina är det oss du skall prata med!